Eigendom

Mariënburg, vereniging van kritisch katholieken, is de eigenaar van deze website.

Ontwerp en ontwikkeling

De website is ontwikkeld door Leonie Brok - Elfering.
Het grafisch ontwerp is van de hand van Nancy van den Brand, van N-ything Design, Boxmeer.

Webredactie

• Vacature

Disclaimer

Beweringen en meningen in columns of reacties op columns in de rubriek DEBAT van deze site, zijn die van de auteurs, en niet (noodzakelijkerwijs) die van de webredactie of van de vereniging Mariënburg.

Cartoons

Cartoons zijn ontleend aan de website www.womenpriests.org/nl/ .

Foto's bovenaan de webpagina's

Rechts een glasraam van drs. Anne-Marie van der Wilt, beeldend kunstenaar en theoloog. Het bevindt zich in de kerkzaal van het verpleeghuis Sonneburgh, in Rotterdam Charlois 2005.
Op de website Zin-in-Kleur staat informatie over dit glasraam en het atelier van de kunstenaar.

De foto in het midden bevat een detail uit het glasraam rechts.

Mariënburg heeft dit glasraam gekozen omdat het een religieuze dimensie oproept zonder mensen weg te halen van hun menselijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid.